Въздушният масаж действа на тялото по един изключително нежен начин. По време на терапията човек изпитва широка гама от различни усещания поради приятния облак от балончета който обгръща цялото тяло.

Въздушният масаж не просто масажира мускулите и тъканите на тялото. Въздушните балончета попадат върху нервните окончания и рецептори върху кожата, което води до подобряване на повърхностното кръвообръщение, тъканите и органите се обогатяват с кислород. Оттоците спадат, кожата се овлажнява и възвръща жизнеността си. Освен това, редовните процедури имат много активно действие в борбата с целулита.

В допълнение, въздушния масаж е с много благоприятно въздействие за тези които страдат от функционални нервни разстройства , подложени са на стрес и нервно напрежение. Въздушния масаж помага за облекчаване на невротични състояния, отпуска мускулите и се превръща в активен инструмент в борбата с безсънието и високото кръвно налягане.

Идеален за коригиране на повишено производство на хормона на стреса, създава физически и психологически комфорт, намалява разнообразни неприятни чувства от различен характер, облекчава стреса върху костите и ставите, помага при безсъние. Прочетете повече за въздушен масаж.