Вана

Продуктите за балнеотерапия включват класически кристали за вана от морска сол с различни аромати, както и кремообразна непенлива течност, която се разтваря идеално във вода без да оставя каквито и да било следи. Всички продукти допринасят за активно подхранване, ефективна детоксикация и релаксиране на цялото тяло.

Ексфолиация

Ексфолиацията на тяло е една от най-популярните процедури – ефективно почиства кожата, премахва мъртвите клетки и оставя кожата мека и гладка. Ексфолиантите с морска сол са ценени високо заради способността има да почистват в дълбочина, да овлажняват кожата, да активират микроциркулацията и да ускорят възстановяването на клетките. За клиентите с по чувствителна кожа са разработени и ексфолианти с ензими.

Маски

С маските за тяло се постигат най- забележителните и видими резултати при терапиите за тяло. Маските с водорасли са едни от най-приятните и ефективни средства за борба с целулита и отслабване. Маските със кал на цяло тяло или отделни зони, помагат за подобряване на здравето и намаляване на болките. Луксозните СПА маски с изящни аромати и нежна текстура доставят на клиентите несравнимо удоволствие и цялостна грижа за тялото. Микронизираната консистенция гарантира бързо усвояване на съставките и забележителни резултати.

Грижа за тялото

За да завършите процедурата за тяло можете да изберете между няколко продукта с различни приложения и консистенции – масажен крем или овлажняващо мляко, масла и восъци за различни видове масаж, всеки от които с характерен аромат, както и коригиращи серуми и охлаждащи гелове за проблемните зони.

Прочетете и за Процедури за лице.