wellness_neoqi_atlantic
wellness_neoqi_Mediq_65wellness_neoqi_Mediq_66wellness_neoqi_Mediq_67wellness_neoqi_Mediq_68wellness_neoqi_Mediq_69wellness_neoqi_Mediq_70wellness_neoqi_Mediq_71wellness_neoqi_Mediq_72wellness_neoqi_Mediq_73wellness_neoqi_Mediq_74wellness_neoqi_Mediq_75AtlanticData2

Atlantic

СПА-капсулата “Atlantic“ е оборудвана с основните предимства на модела “Mediq“ и има за цел да съчетае както почивка, така и естетически функции. Капсулата “Atlantic“ притежава широко и удължено ергономично тяло, което осигурява комфорта на клиента в рамките на капсулата, и дава свободен достъп на терапевтите от всяка страна .

“Atlantic“ е оборудванa с всички необходими функции на термо и хидротерапия: парна баня и инфрачервена сауна, както и душ Виши, които предоставят възможност за провеждане на комплекс от най-популярните и ефективни лечения в СПА центровете. Хромо и ароматерапията допълнително подобряват приятното преживяване в капсулата.

“Atlantic“ е специално разработена за постигане на най-добрите и най-видими резултати от всички СПА процедури. В крайна сметка, перфектната фигура е преди всичко тяло, за което се полагат грижи.

Категория:
 • Инфрачервена сауна
 • Парна баня
 • Ароматерапия
 • Музикална система (MP3)
 • Хромотерапия
 • Виши душ
 • Вибрационен плот
 • Перлен масаж
 • Вентилатор за охлаждане на лицето
 • Ръчен душ

 

 

Основните процедури в NeoQi® Аtlantic

 • Термична обработка (пара и / или инфрачервена сауна). Парната баня и инфрачервените лъчи предизвикват приятни усещания, благодарение на мекото си въздействие върху тялото. Кожата, мускулите и ставите са дълбоко затоплени, кръвообращението и процесът на разбиване на мастните тъкани се активира, последван от дълбоко почистване от токсини и вредни вещества.
 • Балнеолечение. Това е популярен и ефективен метод за лечение и подмладяване на тялото. Ваната се пълни с топла вода и разнообразни добавки: водорасли, сол, кал, етерични масла. Освен че имат превантивни свойства срещу някои заболявания, балнеолеченията имат мощен разкрасителен ефект. Балнеотерапията се използва за отслабване, облекчаване на стреса, овлажняване и подобряване на тонуса на кожата.
 • Виши душ / ръчен душ. Лечебният душ Виши нормализира функцията на вътрешните органи, премахва несъвършенствата и може да подпомогне както пълната релаксация, така и прилива на жизнени сили и енергия. В зависимост от процедурата, можете да регулирате температурата, налягането и посоката на водата. По-силната струя бързо и ефективно ще масажира проблемните области, докато нежните капки ще премахнат стреса и ще помогнат при борбата с безсънието. С ръчния душ терапевтът може да измие всички останали козметични продукти в СПА капсулата. Това гарантира максимален комфорт и спокойствие на клиента през цялото време на процедурите.
 • Ексфолиация на тялото. Необходим етап във всички процедури за грижа за тялото, особено за оформянето му и за антицелулитните програми. Ексфолирането осигурява дълбоко почистване и подмладяване, повишаване на липолизата и подобряване на еластичността на кожата.
 • Масаж с масла. Масажът доставя релаксация и спомага за освобождаването от натрупания физически и психически стрес. Разнообразната гама от масажи спомага за коригиране на проблемните области с целулит, премахва болката в мускулите и активира циркулацията на кръв и лимфа. След масажа, клиентът ще изпита  релаксация и спокойствие, като по този начин се благоприятства здравословния сън и освобождаването от тревожни мисли
 • .Процедура за лице – по време на терапиите за тяло. Докато клиента се наслаждава на процедури в СПА капсулата, терапевтът може да изпълнява различни процедури за грижа за лицето: почистване, масаж, маска. Маските са сред най-популярните СПА процедури, насочени към обогатяване на кожата с полезни витамини и минерали, възстановяване и подмладяване на кожата. След лечението кожата става мека, еластична и невероятно гладка.

Отзиви

Все още няма ревюта

Leave Comment

Напишете отзив първи “Atlantic”

clear formSubmit