wellness_neoqi_Mediq_71
wellness_neoqi_Mediq_65wellness_neoqi_Mediq_66wellness_neoqi_Mediq_67wellness_neoqi_Mediq_68wellness_neoqi_Mediq_69wellness_neoqi_Mediq_70wellness_neoqi_Mediq_71wellness_neoqi_Mediq_72wellness_neoqi_Mediq_73wellness_neoqi_Mediq_74wellness_neoqi_Mediq_75MediqData2

Mediq Oxy

“Mediq Oxy“ капсулата е мощен хидро – и физиотерапевтичен уред, който предлага пълен спектър от полезни СПА процедури. Уникалната характеристика на тази СПА капсула е кислородният концентратор, с който е снабдена за да предоставя кислород на кожата по време на СПА процедурите. Обогатяването на организма с кислород има подмладяващ ефект, нормализира кръвното налягане, възстановява съня и подобрява общото благосъстояние.

 

Функциите на капсулата позволяват ефективна загуба на тегло, корекции по формите на тялото и програми за намаляване на целулита. Гарантираните резултати се постигат чрез провеждане на процедури, които имат за цел подобряване на тонуса и еластичността на кожата, дълбока релаксация, бързо възстановяване след физическа травма и различна профилактика на заболяванията. Енергийната капсула създава уникални условия, които помагат в борбата с хроничната умора и стреса, поставяйки пациента в състояние на пълна хармония и щастие. Дори кратка сесия в “Mediq Oxy“ позволява почивка и възстановяване на жизнените сили.

 

Капсулата “Mediq Oxy“ е специално проектирана за СПА салони, медицински, спортни и рехабилитационни центрове.

Категория:
 • Инфрачервена сауна
 • Парна баня
 • Ароматерапия
 • Музикална система (MP3)
 • Хромотерапия
 • Вибрационен плот
 • Виши душ
 • Вентилатор за охлаждане на лицето
 • Бързо пълнене с вода и източване
 • Перлен масаж
 • 10 дънни въздушни дюзи
 • Ръчен душ

 

Основните процедури в NeoQi® Mediq Oxy

 • Терапия „Hydrofusion”. Нов начин за грижа за тялото, основан на едновременното действие на парата и инфрачервената топлина. Инфрачервените лъчи постигат по-дълбоко проникване, затопляйки тъканите отвътре, докато парата нежно обгръща тялото във влажна мъгла. По време на сесията има активиране на кръвообращението и процеса на липолиза, тялото се почиства от токсини, болки в мускулите и спазми. Hydrofusion също така увеличава ефекта от използваните козметични съставки – най-ценните и полезни вещества проникват дълбоко в кожата, подхранват, овлажняват и регенерират.
 • Перлен масаж. Автоматичният подводен масаж действа върху най-проблемните области на тялото и позволява едновременно стимулиране на най-важните области. Перленият масаж осигурява мускулна релаксация, стимулира кръвообращението, коригира контурите на тялото, връща еластичността на кожата, мекотата и издръжливостта, помага за премахване на токсините, лекува безсъние и облекчава психичното напрежение.
 • Виши душ / ръчен душ. Лечебният душ Виши нормализира функцията на вътрешните органи, премахва несъвършенствата и подпомага релаксацията, възстановява жизнените сили и енергията. В зависимост от процедурата, можете да регулирате температурата, налягането и посоката на водата. По-силната струя бързо и ефективно ще масажира проблемните области, докато нежните капки ще премахнат стреса и ще помогнат при борбата с безсънието. С ръчния душ терапевтът може да измие всички останали козметични продукти в СПА капсулата. Това гарантира максимален комфорт и спокойствие на клиента през цялото време на процедурите.
 • Грижа за кожата и тялото. Предложете на клиентите си сухи и мокри масажи, пилинг на цялото тяло, таласотерапия с използването на морски водорасли, сол и кал. Използването на допълнителните функции, като вибромасаж, арома- и хромотерапия, позволява на пациентите да усетят атмосферата на най-добрите СПА курорти в света, да се отпуснат и да възстановят силите си, да подобрят състоянието на кожата и здравето си.
 • Различният интензивен вибрационен масаж активира всички физиологични процеси в организма, необходими за подмладяване, нормализиране на функциите на нервната система и подобрява мускулния тонус. Вибромасажът може да се използва не само за отпускане на мускулите, но и за лечение на заболявания на опорно-двигателната система и централната нервна система, радикулит, остеохондроза, както и помага за възстановяване след физически травми.

Отзиви

Все още няма ревюта

Leave Comment

Напишете отзив първи “Mediq Oxy”

clear formSubmit