welness_bodybase_012
wellness_neoqi_Mediq_1welness_bodybase_000welness_bodybase_001welness_bodybase_006welness_bodybase_007welness_bodybase_008welness_bodybase_009welness_bodybase_010welness_bodybase_011welness_bodybase_012welness_bodybase_013Bodybase_data

Bodybase

Масажната маса „Bodybase“ е разработена за СПА процедури за грижа за тялото. Предложете на клиентите си всички видове мокри масажи, различни пилинги,таласотерапия с водорасли, сол и кал. Масажната маса е много подходяща и за древната терапия с топли и студени камъни.

Дизайна на „Bodybase“е обмислен до последния детайл – съчетанието от  ергономична форма и вградено отопление предоставя максимален комфорт на клиента по време на терапиите.„Bodybase“ е разработен с подходящ наклон, който спомага за отвеждането на водата и козметичните продукти в специална дренажна система която лесно се свързва към канализацията. Чрез ръчен душ се осигурява абсолютна релаксация и спокойствие на клиента при провежданите СПА процедури. В допълнение„Bodybase“ има вграден MP3 плейър, който създава специална акустична обстановка, позволяваща на клиента да се потопи в свят на мечти и фантазии.

Характеристика:

  • Ръчен душ
  • Отоплителна система
  • Музикална система (MP3)
Категория:

Основни терапии NeoQi® Bodybase:

  • Мокър масаж. Масажите са изключително ефективен метод за въздействие върху човешкото тяло с профилактична, естетична или терапевтична цел. Те имат полезно въздействие върху кожата, мускулната тъкан, нервната, сърдечно-съдовата и дихателната система. Когато в добавка се използват и етерични масла се постига допълнителен ефект, не само върху физическото, но и върху психоемоционалното състояние на човека. Приятните аромати предразполагат към бързо отпускане, което прави масажа още по-ползотворен.
  • Ексфолиация на тялото. Това е SPA процедура която възобновява кожата, почиства я в дълбочина, обогатява я с кислород и стартира процесите на подмладяване и възстановяване на еластичността и стегнатостта. Можете да използвате козметика от екзотична смесица от тропически плодове, кафе и черен шоколад, боровинки и морска сол. Ексфолиацията е перфектна подготовка на кожата за СПА процедури в капсула.
  • Топли и студени маски за тяло. Това са процедури, насочени към обогатяване на кожата с витамини и минерали, изгаряне на мазнини, както и възстановяване, подхранване и подмладяване на кожата. След процедурите кожата става мека, еластична и невероятно гладка.
  • Таласотерапия. Ревитализиращата сила на океана, която отпуска, възстановява и подмладява организма. Таласотерапевтичните принципи се основават на използването на морска вода, морски соли, водорасли и кал. По време на сесията, клиентът се чувства уникално. Напомня атмосферата на най-добрите морски курорти. Отстранява стреса, безсънието, депресията и раздразнителността.
  • Терапия с камъни. Ефективна и популярна масажна процедура, която използва естествените ободряващи сили на природата. Родени от земята камъните имат способността да абсорбират мощната енергия от всички съществуващи елементи. Процедурата представлява редуване на гладки, плоски, горещи черни или цветни камъни със студени бели камъни. По този начин се отпускат мускулите, подобрява се притока на кислород към тъканите на вътрешните органи, ускорява се метаболизма и спомага за  намирането на вътрешна хармония.