wellness_neoqi_Flamingo_52
flamingoFlamingoData2flamingohead2wellness_neoqi_Flamingo_52wellness_neoqi_Flamingo_53wellness_neoqi_Flamingo_54wellness_neoqi_Flamingo_55wellness_neoqi_Flamingo_56wellness_neoqi_Flamingo_57wellness_neoqi_Flamingo_58wellness_neoqi_Flamingo_59wellness_neoqi_Flamingo_60

Flamingo

Името на СПА капсулата „Flamingo” е вдъхновено от уникалния дизайн на прозрачния и капак. Когато и двете „крила“ са отворени силуета наподобява красивата и грациозна птица фламинго. Освен елегантен вид, независимото отварянете на двете врати по отделно гарантира максимален комфорт по време на терапията, както за клиента, така и за терапевта.

Индивидуално подбраните програми са ключови за блестящи резултати и пълно удовлетворение от терапията. Комбинацията от класически СПА ритуали с функциите на капсулата ни дават възможност да предложим на нашите клиенти най-популярните и ефективни програми за загуба на тегло, намаляване на целулита, оформяне на силуета на тялото, релаксация и възстановяване .

В СПА капсулата „Flamingo“ са внедрени редица технически подобрения в системите за Хромотерапия, Инфрачервена сауна и Виши душ. Те допринасят както за разширяване на разнообразието от СПА процедури така и за максимално увеличаване на ефективността им. Въпреки своята универсалност, „Flamingo“ е много лесна за използване .

 

 

Категория:
 • Инфрачервена сауна
 • Парна баня
 • Ароматерапия
 • Вибромасаж
 • Хромотерапия
 • Аудио система (MP3)
 • Виши душ Вентилатор за охлаждане на лицето
 • Ръчен душ

Oсновни терапии в СПА капсула „ Harmony Flamingo”

 • Термотерапия ( Парна баня и / или инфрачервена сауна ).Спа капсулата „Flamingo“ предлага възможност да се насладите на ползите от термотерапия на тялото. Парната баня и инфрачервена сауна, влияят на тялото с лека топлина – галейки кожата с топла пара и старателно затопляне на цялото тяло. Парната баня помага за постигане на най-добри резултати в грижата за кожата, което се дължи на проникването на минерали и витамини в горните слоеве на дермата. Инфрачервена топлина задейства процеса на детоксикация, облекчава болката и напрежението в мускулите. Тялото е релаксирано напълно от комбинацията температура и влажност. В спа капсула „Flamingo“ се използва ново поколение инфрачервени лампи – клиентът усеща приятна топлина веднага след активиране на функцията.
 • Виши душ / ръчен душ за тяло. За да разширим спектъра на възможности за лечение, ние увеличихме капацитета на Виши душ. Спа капсулата е оборудвана с превключвател за регулиране на температурата и налягането на Виши душа. Специална душ система освежава и напълно отпуска тялото. В зависимост от избрания режим, можете да оформяте контурите на тялото, да започнете процес на подмладяване, лечение на целулит и сезонна депресия.
 • Масаж с масла. На удобната и ергономична маса на капсулата „Flamingo“ може да се направи всякакъв тип масаж.
 • Хромотерапия. Отлично средство, особено за хора,които страдат от сезонна депресия. С хромотерапията човек може да се отпусне и да се пренесе в ярки и топли екзотични страни, където всичко е изпълнено с цветове.
 • Ароматерапия. Ободряващи аромати на цитрусови плодове, деликатни аромати или успокояващи аромати – лечебните сили на природата, които се борят с много болести на тялото и душата, като ви носи удоволствие, релаксация, спокойствие, позитивно влияние върху цялостното здраве.