relax
relaxRelaxData2relaxheadwellness_neoqi_Relax_99wellness_neoqi_Relax_100wellness_neoqi_Relax_101wellness_neoqi_Relax_102wellness_neoqi_Relax_103wellness_neoqi_Relax_104wellness_neoqi_Relax_105wellness_neoqi_Relax_106wellness_neoqi_Relax_107wellness_neoqi_Relax_108

Relax

Спа капсула Relax е функционална капсула с високо качество, което позволява да се наслаждавате на топлината на инфрачервена сауна. Ергономичната формата на капсулата позволява клиента да седне удобно ,а главата остава отвън и не е изложена на високи температури.

Хромо – ,арома- и музикотерапия са някои от допълнителните функции,които ви дават мощен терапевтичен ефект върху психо-емоционалното състояние. Изберете програма според вашите желания, независимо дали искате да заредите тялото си с енергия или да релаксирате в края на деня.

Спа капсула Relax дава уникална възможност да отделите време за себе си – за процедури за красота и уелнес процедури. Редовната употреба на спа капсулата Relax ще ви изпълни с енергия и ще се превърне в отличен инструмент в борбата с наднорменото тегло.Ще ви осигури жизненост,красота и здраве.

Категория:
  • Инфрачервена сауна
  • Парна баня
  • Ароматерапия
  • Хромотерапия
  • MP3 плеър

Основни терапии с капсула „Relax”

  • Парна баня. Приятна топла пара стимулира изпотяването и изхвърлянето на токсините и прочиства кожата в дълбочина. При редовни посещения на парна баня, кожата става еластична, гладка и придобива сияен и здрав вид. Парната баня ускорява обмяната на веществата, което води до естествено и здравословно намаляване на излишните килограми.
  • Инфрачервена сауна. Още от първите минути на процедурата, инфрачервената топлина започва да действа благоприятно върху организма. Дълбокото затопляне на тъканите на вътрешните органи облекчава болки в мускулите, укрепва имунната система и премахва токсините. Инфрачервените лъчи подобряват емоционалното състояние и премахват стреса, като елиминират раздразнителността, нервността и безсънието.
  • Ароматерапия. Един много приятен метод на терапия с помощта на аромати, които ще ви потопят в мистериозния свят на етеричните масла. Смесването на различни аромати, ще ви пренесе в свежи цитрусови градини, тропическа гора или в Ориента.
  • Хромотерапия. Цветовете имат влияние върху общото психо -физиологично състояние на човека. Използването на цветовете за терапия подобрява съня и функциите на вътрешните органи, премахва главоболието, облекчава тревожността и депресията.